Baby

Kersverse ouders, een klein wondertje in je armen.
Een grote ontdekkingstocht dat jullie te wachten staat met jullie Liefsteling.

Vreugdevolle momenten kunnen afgewisseld worden met onzekerheden over hechting, slaap, krampjes, ongenoegen en zoveel meer.
Gedurende mijn jarenlange ervaring als kinderfysiotherapeute heb ik vele babytjes en ouders mogen begeleiden. Elke keer wordt er gezegd dat het zo fijn is met de verkregen inzichten de regie te behouden over de zorg van je kindje.

Het eerste jaar van de ontwikkeling van je babytje is zo veel omvattend. Met alle liefde geef ik jullie veel praktische handvatten om dit ouderschap vol vertrouwen in te stappen.

liefsteling-baby-glimlach

“De begeleiding die aangeboden wordt, zal in de vorm van lezingen en ontmoetingen verzorgd worden. Wat is er fijner dan met een groepje mama's te delen en te leren van elkaar? Niets is zo fijn als deze bijzondere periode te delen met andere mama's en jullie kindjes.”

baby-kind-aanbod-kindercoaching-limburg

Ik bied twee producten aan om jullie bij te staan in dit bijzondere levensjaar.
Every MOMent with YOU is een training waarbij we de diepte in gaan betreffende dit eerste ontwikkelingsjaar van jullie babytje en alles wat daarbij komt kijken.
Babybegeleiding, voor specifieke individuele zorgvragen tijdens dit mooie avontuur van ouderschap.

Every MOMent with YOU

  • 2 avond vullende lezingen voor mama’s en papa’s / partners
  • 2 ontmoetingen met mama’s en jullie kleine spruit

Tijdens twee lezingen kunnen partners veel informatie tot zich nemen om thuis praktisch aan de slag te gaan. Informatie tijdens deze lezingen:

  • Het vierde trimester: over hechting en nabijheid.
  • Communicatie met je baby: Je leert kijken naar je babytje en babysignalen herkennen.
  • Praktische handvatten: Je zult praktische tips krijgen over de manieren van verzorging, houdingen, hantering en welke stimulans dit heeft in relatie tot de ontwikkeling.
  • Babyproblemen: Wat kun je doen als je babytje veel huilt, niet goed slaapt, reflux lijkt te hebben of jullie je ritme niet vinden.
  • Ontwikkelingsdomeinen: Verdieping betreffende alle ontwikkelingsdomeinen binnen het eerste levensjaar. Bijvoorbeeld spelaanbod bij de ontwikkelingsleeftijd, benadering en communicatie bij de ontwikkelingsleeftijd.

We verdiepen ons in het eerste levensjaar met daarbij mogelijkheden voor eigen inbreng en ervaringen. Ook zijn er twee ontmoetingen gepland samen met de mama’s en alle babytjes. Met elkaar te leren, van elkaar te leren. Zo kunnen we elkaar helpen om de informatie die we hebben gekregen ook in de praktijk toe te leren passen. Elkaar te stimuleren, motiveren en bij te staan.

Babybegeleiding

Het ouderschap en de komst van je babytje zijn onderwerpen waar veel over geschreven is. Je kunt je nog zo goed ingelezen en verdiept hebben, hoe het zal zijn, ondervindt je wanneer het zover is.

Vreugdevolle momenten kunnen afgewisseld worden met veel vragen over het gedrag van je babytje. Waarom overstrekt het zo? Hoe komt het dat mijn babytje hazenslaapjes doet? Waarom is mijn babytje zo overstuur?

Het is fijn dat je weet dat je iemand naast je mag hebben staan die met je mee kijkt. Die vertelt wat we samen zien, inzichten worden gegeven. Zodat onzekerheden verdwijnen en je de liefde weer voelt stromen tussen jou en je kindje.

Mocht je specifieke begeleiding willen voor jullie babytje neem contact met me op. Met liefde bekijk ik wat ik voor jullie kan betekenen.

Houd de website in de gaten om te weten wanneer de volgende training start. In mijn agenda komen data te staan, mis het niet!

Lees meer