Meidencoach

Meisje, meisje, meisje.

Van opgroeien als het meisje van vandaag tot de jonge vrouw van morgen. Zoveel van wat jij als meisje voelt, is herkenbaar voor de ander. Zoveel van wat jij beleeft, heeft een ander doorgemaakt. Het is verweven met ons vrouw zijn. Het is onbewust doorgegeven in de vrouwenlijn van generatie op generatie. Elk meisje dat graag zou willen ervaren erbij te horen. Gezien worden voor wie ze is. Staan voor de keuzes, mening of passies die bij jou passen. Geen meisje of vrouw die niet onzekerheid kent. Over schoonheidsidealen, woorden die gezegd zijn, blikken die geschonken werden. Zorgen, zorgdragen voor elkaar is wat in jou zit. Als meisje heb je een gave empatisch te zijn wat maakt dat je aan kan voelen wat nodig is. Dat wat je een ander schenkt, kun je dat jezelf ook schenken. Kun je jezelf net zoveel aandacht en liefde schenken dat je een ander geeft?

Lees hier verder

Wat had ik graag willen weten waarom ik deed wat ik deed. Zorgdragen voor de ander om lief gevonden te worden. Altijd een grappenmaker zijn omdat dit was hoe ik omging met situaties. Als er lichtheid is, kan boosheid en verdriet niet ervaren worden. De sprong in het diepe wagen maar tegen welke prijs. Waarom mag ik van mezelf niet opgeven? Als ik iets niet afmaak, doe wat ik zeg, faal ik dan? In wiens ogen?

Van meisje naar vrouw
In de ontwikkeling van meisje naar vrouw wordt jouw dochter zich meer bewust van zichzelf. Elk meisje wil er graag toe doen, erbij horen. Weten dat je goed genoeg bent zoals je bent. Maar ook zo gevoelig voor elke vorm van bevestiging. De ontwikkeling van meisje naar jonge vrouw start al op het moment dat ‘ik en de ander’ aanwezig gaat zijn. Met alle gedachten, verwachtingen, uitspraken en onzekerheden die daarbij komen kijken.

Deze meiden raken mijn persoonlijke missie. Omdat ik weet dat er niets mooiers is dan jezelf kunnen en durven zijn. Daarbij hoort het durven aangeven van jouw grens. Vertrouwen hebben in je eigen kunnen. Te weten wie je bent, wat jouw kwaliteiten en passies zijn. Dat je durft te stralen. Jij bent je eigen Liefsteling.
Voor deze meiden heb ik een super inspirerend groei-pakket samengesteld.

Meidencirkel: Ik ben mijn Liefsteling

Wat houdt dit in?

Anders dan bij de meidenworkshopreeks gaan we in deze meidencirkel een verdieping maken naar jouw emoties en de invloed van gevoelens.
Voor de meiden vanĀ  nu die in contact staan met hun gevoel is er dit moment van verdieping.

Als meisje, vrouw, mama en meisjescoach weet ik uit ervaring hoe onderwerpen als ‘jezelf durven uitspreken’ ‘erbij horen’ ‘vertrouwen in jezelf’ en ‘jouw eigenwaarde’ van belang zijn en bepalend zijn tijdens de tienerjaren en de jaren die nog komen.

Jij groeit op tot de vrouw van morgen.
Hoe mooi is het als je het vertrouwen hebt om keuzes te maken die jou passen. De kracht die schuil gaat in je emoties en gedachten, daar verdiepen we ons in.

  • Jouw dochter leert:
    • Jezelf zijn ondanks onzekerheden die erbij horen. Deze gedachten vinden een oorsprong in opmerkingen, blikken, verwachtingen en jouw emoties.
    • De invloed van gedachtenkracht; waar focus jij je op? De negatieve gedachten of kun jij lichtpuntjes zien?
    • Imperfectie is prachtig. Voorbij falen en niet goed genoeg zijn.
Lees meer

“Mijn dochter vertelde direct in de auto dat ze nog een keer wilde gaan en het heel fijn vond in de groep meiden. Heel veel positieve terugkoppeling van mijn mooie meisje mogen ontvangen. Ik zie een ontspannen dochter die plezier heeft.
~ mama, dochter 7 jaar”

“De workshops zijn een mooie aanvulling geweest op de razendsnelle ontwikkeling die mijn dochter nu doormaakt. Ik hoor haar nog steeds dingen terugpakken van wat ze bij jou geleerd heeft. Dank je wel voor de mooie lessen!
~ Ouders, dochter 8 jaar”

De mogelijkheden zijn eindeloos.

Is dit ook iets voor jouw dochter?