Tarieven

Oriënterend kennismakingsgesprek

Dit is een oriënterend telefonisch gesprek.
Heb je graag informatie over wat coaching voor jou of voor je kind kan betekenen?

Samen luisteren we naar de huidige zorgvraag en geef ik aan wat ik hierin voor jullie kan betekenen.
Wanneer we beiden een goed gevoel hebben om aan de slag te gaan, plannen we een ontmoetingsgesprek.

Het ontmoetingsgesprek

Tijdens het ontmoetingsgesprek gaan we dieper in op de zorgvraag van je kind/jongere of van jou als ouder om een heldere beginsituatie te hebben.
Na dit ontmoetingsgesprek doe ik een trajectvoorstel waarbij je van te voren weet wat de kosten zijn van het coachingstraject.
De doelen worden beschreven en samen wordt gekeken in welke frequentie dit te behalen lijkt. Data worden in overleg ingepland.

Onderonsje

Ouders kennen hun kind het beste. Door te luisteren naar jullie bevindingen, jullie onzekerheden, jullie verlangens of jullie leermomenten kan de zorgvraag soms al herkend en erkend worden.
Met liefde loop ik met jullie mee in een periode waarin alleen het luisteren en adviseren voor ouders al voldoende is om het vertrouwen in het opgroeien van het kind te hervinden.
Een losse sessie, een telefonisch gesprek kan voldoende zijn om vertrouwen te laten groeien.

Het coachtraject

  • Ontmoetingsgesprek
  • 4 sessies van een uur
  • Materialen
  • Klankbord, tips en adviezen

De eerste sessies zullen in het teken staan van vertrouwen, veiligheid en verbondenheid. Hierdoor zal het coachingtraject meer kans van slagen hebben. Ik zal starten vanuit de interesses en kwaliteiten van het kind, aansluiten bij de belevingswereld en toewerken naar groei.

Draag je steentje bij!

Elk jaar doneer ik van elke dienst die is gekocht bij De Liefsteling een percentage een een goed doel. Je hebt kunnen lezen bij mijn persoonlijke verhaal dat ik de basale zorg die ik kan bieden graag bied. Mijn hart is groot om iedereen het gevoel te kunnen geven dat ze gezien worden. Iedereen mag er zijn!

In 2020 is het goede doel Stichting MommaLuv.
Zij zorgen met het MommaLuv Baby Project er voor dat de geboren kindjes in ontwikkelingslanden een kraampakket mogen ontvangen met daarin de eerste basis benodigdheden om te overleven.

Het energieke kind

> Ga naar het aanbod

Meisjes coach

> Ga naar het aanbod

WOBBELavonturen

> Ga naar het aanbod

Every MOMent with YOU

> Ga naar het aanbod