Tarieven

Oriënterend kennismakingsgesprek

Dit is een oriënterend telefonisch gesprek.
Heb je graag informatie over wat coaching voor jou of voor je kind kan betekenen?

Samen luisteren we naar de huidige zorgvraag en geef ik aan wat ik hierin voor jullie kan betekenen.
Wanneer we beiden een goed gevoel hebben om aan de slag te gaan, plannen we een ontmoetingsgesprek.

Het ontmoetingsgesprek

Tijdens het ontmoetingsgesprek gaan we dieper in op de zorgvraag van je kind/jongere of van jou als ouder om een heldere beginsituatie te hebben.
Na dit ontmoetingsgesprek doe ik een trajectvoorstel waarbij je van te voren weet wat de kosten zijn van het coachingstraject.
De doelen worden beschreven en samen wordt gekeken in welke frequentie dit te behalen lijkt. Data worden in overleg ingepland.

Onderonsje

Ouders kennen hun kind het beste. Door te luisteren naar jullie bevindingen, jullie onzekerheden, jullie verlangens of jullie leermomenten kan jouw vraag herkend en erkend worden.
Met liefde bied ik een luisterend oor en reflecteer of geef advies om het vertrouwen in het opgroeien van jullie kind te hervinden.
Een losse sessie, een telefonisch gesprek van 60 min kan voldoende zijn om vertrouwen te laten groeien.

Het coachtraject

Persoonlijk contact en werken vanuit aandacht en respect voor de wensen van alle betrokken partijen vind ik erg belangrijk. Vertrouwen en veiligheid is wat eerst gecreëerd mag worden voordat de diepte in gegaan wordt. Want als de kern geraakt wordt, is het resultaat het grootst.

Wat ik precies inhoudelijk ga doen staat nooit vast, ik speel in op wat er op dat moment bij je leeft en nodig is. Om er zeker van te zijn dat we juist die dingen doen die op dat moment het meest passend en noodzakelijk zijn voor een succesvol resultaat.

Dat maakt dat elk zorgtraject met zorg en aandacht opgesteld wordt. Een pakket op maat dat aansluit bij jouw zorgvraag.

Jouw Volle Hoofd

> Ga naar het aanbod

Meisjes coach

> Ga naar het aanbod

Draag je steentje bij!

Elk jaar doneer ik van elke dienst die is gekocht bij Liefsteling een percentage aan een goed doel. Je hebt kunnen lezen bij mijn persoonlijke verhaal dat mijn interesse en passie uitgaat naar zorg, waar ook ter wereld. Daarom steun ik graag projecten, dichtbij of ver weg. Omdat elk kind, groot en klein, mag opgroeien en kansen mag hebben om te glunderen en stralen.