Over mijzelf

Hallo lieve jij!
Mijn naam is Myrthe Zuidinga.
Ik ben kindercoach en begeleid ouders en kinderen in de zorgvragen die bij het opgroeien van jouw kinderen aandacht mogen krijgen. De groei van het kind, het vertrouwen in het ouderschap en zelfvertrouwen van ouder en kind staat centraal. Ik ben trotse eigenaresse van Kindercoachpraktijk Liefsteling.

Met liefde ondersteun ik jullie bij de vragen die op jullie pad komen tijdens de opvoeding.
Opdat groei en vertrouwen de liefde doet bloeien.

Liefs,

Myrthe

Kinderen en ik zijn met elkaar verbonden.
Vanaf kleins af aan ben ik met en voor kinderen in de weer geweest. Kinderen geven mij de energie waardoor ik ga stralen en even zo straal ik die speelsheid en vertrouwen uit waardoor kinderen het prettig vinden bij mij.

Het is vanzelfsprekend dat ik een sociaal georienteerde studie ben gaan volgen.  Ik ben begonnen aan de opleiding tot gymdocent waarna de opleiding fysiotherapie en de masteropleiding tot kinderfysiotherapeute volgden.
Meer dan 10 jaar lang ben ik werkzaam als kinderfysiotherapeute waarbij het babytje of kind met bijzonderheden in het gedrag mijn expertise is.
Ik heb veel vervolgstudies gedaan binnen de richting van de sensomotorische informatieverwerking, zowel voor baby’s als ook voor het schoolgaande kind.
De laatste opleiding die ik afgerond heb is mijn verdieping binnen Kindercoaching.

Alle prikkels die een kind tot zich neemt of krijgt, heeft weerslag op het gedrag van het kind wat het laat zien. Dit gedrag kan zichtbaar zijn binnen de fases van het opgroeien, op school, tijdens het sporten, in openbare situaties en in sociale relaties met elk ander.

Deze expertise binnen mijn vak als kinderfysiotherapeute heeft het verlangen aangewakkerd hier nog meer in te betekenen voor ouders en kind.

De diensten die ik aanbied, zullen altijd een mix van bewegen, creativiteit en speelsheid bevatten.
De lach of traan mag er zijn. Het moment in de schijnwerpers staan mag afgewisseld worden met een persoonlijke uitdaging.
Altijd in de vertrouwde veilige omgeving die ik creëer waarbij verbinding met elkaar essentieel is.

Naast mijn werk als kinderfysiotherapeute en kindercoach geef ik al sinds mijn 18e jaar skilessen en snowboardlessen aan kinderen en jong volwassenen al dan niet met een verstandelijke dan wel fysieke beperking.
Het werk binnen de stichting Shos  voelt als een dierbare dienst waarbij ik de kinderen kan laten groeien in hun eigen vertrouwen en eigenwaarde omdat ze de skivaardigheid leren waarvan ze vooraf mogelijk niet gedacht hebben dit te kunnen doen.

Thuis ben ik mama van mijn zoon Jip.
Samen met mijn zoon run ik ons prachtige huishouden.
Hij is mijn prachtige spiegel in dat wat ik als persoon mag leren, bij stilstaan, mag omarmen of stelliger in mag zijn.

Jip laat mij de uitdagingen van het ouderschap ervaren met zijn bijzondere persoon die hij is: levendig, avontuurlijk, intens en duidelijk.

Samen beleven wij mooie avonturen met ons oude VW-busje. Af en toe ontsnappen uit de dagelijkse realiteit en alleen elkaar hebben, is het fijnste dat ik mag ervaren!

De verbondenheid met kindergeluk kent geen grens.
In combinatie met een grote dosis avonturen sparen, belevenissen maken en verwonderen ben ik al vaak betrokken geweest bij vrijwilligersprojecten.

Zo ben ik in 2007 naar Zuid-Afrika geweest om voor langere tijd in een kinderziekenhuis de basale zorg, ontspanning en plezier te bieden aan de kinderen.

In 2014 heb ik maandenlang in India gewoond om in een weeshuis zorg te dragen voor de geestelijk- en verstandelijk beperkte kinderen te zorgen.

De kinderen een lach brengen, het gevoel geven dat ze ertoe doen, is zo’n diepgeworteld verlangen van mij dat JIJ bij Liefsteling Kindercoaching hier aan bijdraagt. Elk jaar zal ik een deel van de omzet schenken aan een jaarlijks wisselend goed doel.

Lees meer hier over bij Tarieven.