Kinderyoga

Stilstaan. Luisteren en voelen.

De huidige tijd waarin we samenleven gaat snel. Het vraagt veel van ons vermogen om bij elke verandering te schakelen. Meegaan met dat wat van ons gevraagd wordt. Veel prikkels, overal om ons heen.

Dat maakt dat kinderen meer en meer met hun hoofd bezig zijn en niet toekomen om te voelen van dat wat er in hun lichaam omgaat.

Stilstaan. Luisteren en voelen. Dat is wat de essentie is van je eigen bewustzijn. Wanneer je als kind in contact staat met je bewustzijn kun je keuzes maken die op dat moment voor jou nodig zijn.

Heb je een vol hoofd? Kom tot rust. Vind je de stap die je te maken hebt spannend? Ga er niet voor weg en voel de spanning, ook die emotie hoort bij stappen in het leven.

Ben je blij? Doe een dansje, leef je uit. Dit moment van ontladen, van ontprikkeling, van plezier hebben, waar alles oke is, dat gun ik jouw kind. Dit is de essentie van kinderyoga!

Aanmelden KinderYoga

Wat houdt Kinderyoga in?

Een avontuur beleven waarbij jouw fantasie geprikkeld wordt. Samen bewegen waarbij het uitgangspunt plezier is, er is geen goed, er is geen fout. Geen beter en best.

Kinderyoga is een moment van bewegen, van ontlading om de spanning van de dag van je af te laten glijden. Om ontspannen en met een glimlach van je mat af te stappen.

Tijdens de kinderyoga wordt balans, kracht en flexibiliteit verbeterd. Het beoefenen van kinderyoga vergroot de focus en concentratie. In beweging, en in rust. Je lichaamsbesef vergroot.

Om te leren luisteren naar jouw zelfbewustzijn. Om vertrouwen te vergroten en op te komen voor jouw behoeften en verlangens. Het versterkt het positief denken.

En laten we de fantasie, creativiteit en verbeeldingskracht niet vergeten! Een moment van inspannen en ontspanning, voor je lichaam en voor alle gedachten.

Wat?

Kinderyoga

Plezier, ontlading, avontuur, inspanning, ontspanning en fantasie.

Wanneer?

In deze bijzondere tijd wordt er wekelijks online kinderyoga aangeboden.

Kijk in de agenda voor data.

Waar?

Thuis.

Maak een fijn plekje dan ontmoet ik je daar.

Ik doe mee!

Kijk in de agenda voor het lesrooster.

Aanmelden