Wobbelyoga!

Bewegen, ontdekken, rollen, klimmen, glijden en ervaren.

Samen met je peuter, kleuter of kind klimmen, springen, stilstaan, ontspannen en ervaren.

Door spel leert je kind zijn grens ervaren. Door stil te staan leert je kind zijn lichaam te voelen. Door te liggen mogen we tot rust komen, hoeft er even helemaal niets.

Alle lichaamservaring die je je lichaam kunt geven zijn zo waardevol voor het leren kennen van je lichaam. Wat het kan, ken je kracht en wees niet overmoedig.
Het plezier dat ik beleef om met kinderen te bewegen, wil ik graag met jullie delen.

Wat is er leuker dan samen ontdekken en ervaren?
Samen met papa, mama, vriendje of vriendinnetje avonturen beleven en met een grote glimlach van de wobbel afstappen.

Dat gun ik jou!

“De kinderen kwamen heel blij terug van de wobbelyoga. Jouw effect op de kinderen is echt super. Duidelijk, speels, creatief en liefdevol!
~ mama, tweeling 7 jaar”

“Wat een feest was het vanmiddag. De meiden vonden het echt heel leuk! Wat knap om met aandacht voor alle kids (met de ongeremdheid die ze in zich hebben) toch wel de rode draad vast te houden. De meiden hebben genoten.
~ mama, dochters 3 en 4 jaar”

Wat houdt WOBBELYOGA in?

De wobbel.
Tijdens de wobbelyoga avonturen staat de wobbel, het balansbord centraal om mee te bewegen. Op de wobbel, onder de wobbel, in de wobbel, het bord wordt op speelse wijze gebruikt bij het avontuur dat we beleven.

Het wobbelavontuur bestaat uit een verhaal, een les waarin spelenderwijs het lichaam wordt uitgedaagd. Je kindje leert balans houden. Je kindje leert zijn kracht selectief gebruiken en inzetten om te bewegen. Je kindje leert doseren. Lichaamsbewustzijn op een speelse manier stimuleren, bewegend leren is de meest ontspannen vorm van groei.

De wobbelyoga avonturen bevatten elementen van kinderyoga, gymnastiek en schoolse vaardigheden. En papa’s en mama’s, jullie mogen ook meedoen, we zijn immers nooit uitgeleerd.

Op een ontspannen wijze samen beleven en liefdevol verbinden. Dat is wobbelyoga. Met een grote glimlach stap je van de wobbel af!

NIEUWS!
Vanaf januari 2023 biedt Liefsteling de wobbelyoga aan vanuit het nieuw opgezette bedrijf De Kinderyogaschool. Dezelfde lessen, dezelfde juf, alleen een andere naam. Onze missie is groot. Kinderyoga en de effecten van yoga of bewuste aandacht naar jezelf toe als een fundament te maken van opgroeien. Kortom, wil je graag een kinderyogales, tieneryogales of wobbelyogales beleven. Kijk op www.dekinderyogaschool.nl om te kijken naar de locaties, de lestijden en soorten les.

Zie ik je snel op de wobbel?

 

Wat?

De wobbel.

Een halve maanvormig balansbord waar bewegen en plezier hand in hand gaan.

Wanneer?

Twee soorten lessen worden aangeboden.
Ouder-kind-wobbelyoga:
2-4 jaar

Wobbelyoga 4-8 jaar
(8 jaar of kleiner dan 140 cm)

Waar?

Op dit moment geeft De Kinderyogaschool les in Roermond en Helden. Meer locaties zullen volgen. Heb je een leuke locatie, deel deze met liefde met ons!

Ik doe mee!

Kijk in de agenda van www.dekinderyogaschool.nl.

Je kunt je aanmelden via info@dekinderyogaschool.nl