Workshops

Workshops IK ben mijn Liefsteling

By 7 januari 2020 maart 23rd, 2020 No Comments
Wanneer?

Woensdag: 15.30-17.30u

Voor wie?

Voor meiden tussen de 8-13 jaar (max 8 meiden)

Waar?

Liefsteling Kindercoaching
Roermond

Ik doe mee!

Je kunt je aanmelden via: info@liefsteling.com

Prijs?

15 euro per sessie – tot de zomervakantie

Workshop pakket (vanaf september)
Voor het volledige traject van 4 workshops en de verdiepende lezing voor ouders over “IK ben mijn Liefsteling” betaal je 60 euro.
(De lezing is kosteloos inbegrepen in dit pakket.)

Informatie

Rond het negende levensjaar gaan veel kinderen een nieuwe ontwikkelingsfase in. Ze stappen uit de fantasiewereld, worden zich meer bewust van zichzelf. De ontwikkeling van IK gaat centraal staan in relatie tot de buitenwereld. School, sport, maar ook bijvoorbeeld meidengroepjes. De groepsdruk wordt groter, kinderen willen erbij horen.

Durft jouw dochter zichzelf te zijn?

In deze reeks workshoppen leer jij jouw kwaliteiten herkennen. Je mag op ontdekkingstocht wie jij bent. We gaan op zoek naar dingen waar we trots op zijn, wat vinden we belangrijk, hoe ben ik mijzelf. Je mag leren grenzen aan te geven. Vertrouwen op dat wat jij kunt. Geloven in jezelf.

We gaan creatief aan de slag om onszelf te leren kennen en te herinneren wie we zijn.

We maken geluksdoosjes, flessenpost, herinneringen om te delen en kracht uit te halen voor als het soms wat minder gaat.

Ik meld me aan!