Ouderschap

Workshopreeks Mijn Volle Hoofd

By 13 januari 2020 augustus 13th, 2022 No Comments
Wanneer?

4 woensdagen: 15.00 – 17.00
7 september
21 september
5 oktober
19 oktober

Voor wie?

Jongens en meiden tussen de 8 en 12 jaar (max 8 kinderen)

Waar?

Liefsteling Kindercoaching
Roermond

Ik doe mee!

Je kunt je aanmelden via: info@liefsteling.com
Deelname is uitsluitend voor de gehele workshopreeks. Het is niet mogelijk een enkele workshopmiddag deel te nemen.

Prijs?

De investering voor deze workshopreeks bedraagt 147 euro.
Daarbij zit inbegrepen een individuele evaluatie met ouders. Gedurende de workshopreeks hoor en zie ik zoveel meer van de kinderen dan dat via de algemene terugkoppeling verteld wordt. Graag deel ik dit met jou zodat je met praktische tips en adviezen vooruit kunt.

Meer informatie

Wat gaan we doen?

Samen met andere kinderen ga je op ontdekkingstocht!
Vaak start ik de workshopdag aan tafel. Om ruimte te bieden aan dat wat gezegd wil worden, te delen wat je hebt meegemaakt. Ook zal ik aan tafel het onderwerp van die middag introduceren.
Omdat ik zie en ervaar dat kinderen zoveel meer leren door te bewegen en te ervaren ga ik al snel van tafel naar de studio om daar middels beweging lichaamsgericht te werken. Te voelen, te ervaren, te bewegen. Samenwerkingsopdrachten en individuele opdrachten worden afgewisseld, passend bij het thema van de dag.
Daarbij maak ik gebruik van beweging om lichaamsgericht te ervaren wat het onderwerp overprikkeling, ontlading, focus, aandacht en rust met je doet.
In combinatie met de verwerking ervan via een creatieve opdracht worden woorden in beeld of creatie gevangen. Voorbij de woorden van wat we leren aan tafel, van hoofd en woorden vangen naar voelen in ons lichaam en dat verwerken op papier/knutsel.

Deze workshops voelen kinderen hoe krachtig het is om naar jezelf te kijken. Jezelf weer wat beter leren kennen zodat je niet meer verstrikt raakt in emoties.
Kom mee op avontuur!